Jij hebt een bepaald talent, je biedt iets aan, Je hebt een webshop vol gave producten of je hebt een geweldig idee om de wereld te verbeteren. Misschien schrijf je, zing je, schilder je, adviseer je of kook je en wil je dat laten zien. Delen met de rest van de wereld. Er je werk van maken. Of misschien doe je dat al lang, maar ben je op zoek naar je eigen stijl. Misschien wil je jezelf gewoon beter presenteren, zodat mensen je weten te vinden en je boeken, omdat jij zo leuk bent. Zo goed in wat je doet.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel zelfstandig ondernemers, men doet steeds meer met zijn talent en ik geloof dat juist die persoon er achter al het verschil maakt. Dat je jezelf kunt gebruiken om er tussenuit te springen. En ik geloof dat ik je daarbij kan helpen.

Niet alleen door zomaar mooie foto’s te maken van jou, je talent en alles wat daarbij komt kijken, maar door écht de diepte in te gaan. Samen allerlei onderwerpen bespreken die jou maken tot wie je bent. Je eigen stijl vinden. Een goede voorbereiding en dán aan de slag. Ik kan foto’s voor je maken, maar ook een tekst voor of over jou redigeren of meeschrijven, samen nadenken over je eigen stijl of een plan voor je website of je e-book maken. Misschien heb je al een website en wil je daar advies over. Er zijn allerlei mogelijkheden en deze bespreek ik graag met je.

Hoe werkt dat dan?

Eigenlijk vrij simpel: jij vult het contactformulier in en dan neem ik contact met jou op. Ik stuur je een uitgebreide vragenlijst die je alleen of samen met mij kunt invullen. Het analyseren en vertalen van jouw antwoorden naar jouw persoonlijke beeld doen we natuurlijk samen! Dit kan via Skype, maar we kunnen ook een afspraak maken om samen koffie te drinken en het te hebben over jou en hoe we alles wat jij doet zo goed mogelijk in (woord en) beeld kunnen brengen. Het basispakket bevat standaard de vragenlijst, het gesprek daarover en een fotosessie. Heb jij meer nodig? Dan kijken we gewoon samen hoe we dat het beste kunnen aanpakken!