Veel mensen hebben tegenwoordig een camera met allerlei mogelijkheden, maar weten niet goed hoe ze die mogelijkheden het beste kunnen benutten. De automatische stand is dan een uitkomst, maar vaak is het resultaat toch niet helemaal wat je zoekt. Wil jij meer uit je camera halen? Leren wat al die instellingen betekenen en ze goed kunnen combineren? Dan is dit wat voor jou!

Voor € 9,95 ontvang je een uitgebreide PDF met informatie, voorbeeldfoto’s, oefeningen om er thuis mee aan de slag te kunnen én veel extra tips! Geen dikke, stoffige handleiding, maar een leuk en informeel geschreven boekje waarmee je snel en makkelijk de basis onder de knie krijgt. Nóg leuker: een workshop boeken! Dan krijg je dit ebook er gratis bij, plus persoonlijke uitleg, antwoord op al jouw vragen en begeleiding bij de oefeningen. Nieuwsgierig geworden? Bestel het ebook via onderstaand formulier. Je krijgt dan een email met betaalinstructies en verdere informatie. Wil je ook een workshop? Ook dit kun je aangeven in onderstaand formulier. Wie weet tot snel!

Ik heb dit ebook gelezen toen Mariët er mee bezig was en door de leuke schrijfstijl en de duidelijkheid ben ik toen zelf ook veel meer gaan fotograferen. Mariët kan (voor mij) moeilijke dingen uitleggen zodat ik het snap, en door de uitgebreide voorbeelden en oefeningen snap ik nu een stuk meer van mijn camera. Dit is een superleuke, mooie en goed geschreven gids voor iedereen die op een chille manier meer wil leren over z’n camera en fotografie.

Lianne

Via Instagram genoot ik al langer van de sprookjesachtige, sfeervolle foto’s van Mariët, dus maakte ik een afspraak bij haar voor een workshop. De dag vloog voorbij, wat een fijne persoonlijkheid is deze vrouw!

Ik leerde de basis goed kennen en ging daarna met haar richting de besneeuwde duinen om de opgedane theorie in praktijk te brengen. Een geweldig leuke dag, die ik zeker kan aanraden. Mariët is een prachtige persoonlijkheid en vanaf de eerste minuut zul je je bij haar thuis voelen.

Elsemiek

EBOOK BESTELLEN