“Ten eerste maakt Mariët gewoon prachtige foto’s. Ze weet precies wat ze doet en is een echte professional. Wat ik daarnaast erg fijn vind aan werken met Mariët is dat ze mij op een heel prettige manier op mijn gemak stelt waardoor ik heel relaxed ben, en dat zie je op de foto. Ze weet precies hoe ze mij op mijn best op de foto krijgt, maar ook op een manier dat het nog écht en mezelf is. Ze heeft een fijne energie, die samen met haar kennis en expertise zorgt voor prachtige foto’s waarop ik ook echt ik ben.”

Cynthia Schultz // www.misslipgloss.nl

“Via via kwam deze creatieve en spontane fotograaf in ons leven en nu is ze niet meer weg te denken. Voor alle bijzondere momenten zoals onze bruiloft en nu ook ons eerste kindje, zullen haar foto’s en zelf ontworpen kaartjes als een rode draad door ons leven gaan.”

– Laurence & Emile, bruidsfotografie

“Ik vind Mariët echt een storyteller. Ze is meer dan alleen fotografe, ze is in staat om echt aanwezig te zijn en je richtlijnen te geven en je op je gemak te stellen, dat doet ze heel krachtig. En tegelijkertijd kan ze je ook heel mooi de ruimte geven om je te bewegen als je eigen ik. Een hele mooie balans tussen richting geven én de vrijheid om zelf richting te kiezen.
Haar foto’s vertellen echt een verhaal en hoe afgezaagd dat ook klinkt, het gaat verder dan alleen mooi geposeerde portretten. Ze nodigde me bijvoorbeeld uit om te dansen en ik voelde me helemaal niet awkward om dat te doen. Je ziet echt mijn gevoel terug in de foto’s omdat ze me daar bij bracht, ze bracht me door een bepaald proces, wat echt een mooi extra ding is wat ze brengt in haar werk.
Iedereen heeft een soort glinstering in zich en precies die glinstering weet zij op de foto te zetten. ”

Sharona Lautoe // www.sharonalautoe.com

“Prachtige dag, super leuke shoot en geweldige foto’s. We zijn nog steeds totally in love met de foto’s!”

– Michelle & Christiaan, zwangerschapsfotografie

“Een waanzinnige shoot met ons kleine meisje. Niet alleen een ontzettend leuke ervaring maar ook een geweldig resultaat! Een prachtige tastbare herinnering, zo puur, haast breekbaar vastgelegd. Mariët verstaat de kunst van fotografie als geen ander!”

– Megan, Quinten & Neave, familiefotografie

“Lieve Mariët, bedankt voor wie je bent, met je prachtige talent. Mede daardoor hebben wij zo’n geweldige trouwdag beleefd en ook fantastische herinneringen voor een leven lang!”

– Bart & Yvonne, Bruidsfotografie

“Mariët maakt de portretfoto’s voor mijn blog en krijgt iets heel bijzonders voor elkaar dankzij haar spontaniteit, creativiteit en vriendelijkheid: je op je allermooist op de foto zetten zoals je echt bent en er echt uitziet.”

– Lianne // www.theselfhelphipster.com

“Ola! Het is altijd even spannend want wij kunnen zomaar heel schizofreen reageren op foto’s van onszelf, maar bij het weerzien van jouw baby’s waren we nog steeds heeeeel blij! Thanks daarvoor!”

– Elise & Nina, portretfoto’s kookboek // chickslovefood.com

“Dankjewel! Je hebt geen idee hoe dankbaar we je zijn. En dan niet alleen zo’n mooi eindresultaat maar ook nog eens zo’n lieve fotografe. Blij dat jij op m’n pad kwam! Je zal van nu af aan voor alles gevraagd worden bij ons. Bruiloften, feesten, partijen, new-born shoots… Dan weet je dat, haha!“

– Verena, familiefotografie

“Lieve Mariët, tijdens onze eerste shoot voor jouw camera stelde jij ons helemaal op ons gemak, heel fijn! Ook bij onze trouwdag gaf jij ons de ruimte voor onze eigen ideeën, maar als die er niet waren kon jij ons super goed sturen waardoor de foto’s echt persoonlijk en creatief zijn geworden! Je bent erg spontaan en creatief; de reden dat we voor jou hebben gekozen en, voor een volgende shoot, weer voor jou zullen kiezen!”

– Jeroen & Deborah, bruidsfotografie

“Inmiddels mogen we Mariët wel onze familiefotograaf noemen. Keer op keer krijgt ze het voor elkaar om met een schitterende serie foto’s het moment vast te leggen zoals het was. Tussen de foto’s zitten altijd weer een aantal buitengewoon mooie pareltjes die zo in een tijdschrift kunnen. Overigens is Mariët naast een goede fotograaf vooral een fantastisch mens. Ze is passievol, professioneel en vrolijk. Onze kleine zal later dik tevreden zijn met de mooie foto’s!”

– Gerben, Liesbeth & Norah, familiefotografie

“Lieve Mariët, nu na twee jaar en 4 maanden kijken wij nog vol geluk en bewondering naar de prachtige foto’s die jij hebt gemaakt op ons huwelijk 6 sept 2013. Vooral de foto’s van de spontane momenten die je hebt weten vast te leggen en de sfeer, de ambiance, we worden meteen weer meegenomen naar alle bijzondere momenten.

Het is als een tijdreis naar deze liefdevolle dag in ons leven. Ik vind het ontzettend dierbaar dat je onze ouders ook zo mooi en kwetsbaar op de foto hebt vastgelegd. En de foto’s van de vogelshow met de verschillende uilen, Amerikaanse zeearend en valken zijn subliem. Bedankt Mariët dat je met jouw passie en creativiteit zoveel voor ons hebt betekend. We zijn je erg dankbaar! Liefs!”

– Maaike & Frank, bruidsfotografie

“Vrolijke Mariët, je fotografeerde vorig jaar onze biggen en ik schilderde een super foto uit deze serie van jou na. Nu fotografeerde jij mij met diezelfde varkens terwijl ik ze aan het schilderen was. Zo mooi! Echt super foto’s van mij, in actie en van mijn werk. Het was een ontspannen en gezellige fotoshoot, ik voelde me al snel op mijn gemak, terwijl het best gek voelde in het begin met je grote camera op me gericht. Bedankt voor het lachen en de super gave creatieve, zomerse foto’s. En dat begin maart! Vooraf hadden we een coachingsgesprek en ontdekte ik veel verassingen en dingen over mezelf, haha. We hadden een goed en leuk gesprek, heel inspirerend en we hebben toen veel ideeën al besproken.”

– Nicole, portretfotgrafie (VISION)